Feb. 17, 2014

2014-02-17 @ 15:57:50
Det är helt underbart fint ute idag ^^
Solen skiner och det börjar bli vår ute, Härligt!

Igår kom vi som sagt hem ifrån kryssningen, var riktigt trött.
Vi sov kanske ca 3 timmar, inte av eget val för att jag var uppe hela natten och festa som Ante. Men men!
Blev riktigt jäkla sjösjuk i lördagskväll, det blåste på massor på sjön och hela båten gunga helt sjukt mycket! Så jag mådde så jäkla illa och låg mest på hytten nästan hela kvällen. Sjukt tråkigt =/

Vi gick tyvärr inte iland i Tallin men Ante ville inte och kunde ju inte gå ensam, men vi hade det trevligt ändå på båten. Åt en jätte god middag på Grill House i lördags. Lax med potatis & hummersås med vanilj.


Ante åt en hamburgartallrik, såklart ;)


Vi blev lite besvikna på buffén första kvällen. Kostade 273 kr var (med boka innan-rabatt), ingick inte ens någon dricka, fick man betala extra för + att utbudet inte var speciellt stort bland kall och varmrätterna. På grillhouse betala vi ca 270 kr för min rätt + en cider och en drink. Var såå mycket godare!
Tyvärr fanns det heller typ inga spelautomater på båten, var också negativt. Fanns säkert max 8 maskiner på hela båten! Så tråkigt, Ante lyckades dock vinna typ 600-800 kr haha då gick vi därifrån, måste sluta när man är på topp ;)
Sammanfattningsvis så blir det nog inte att åka med Baltic queen igen, för lite spelmaskiner (antes favoritsyssla), dyr buffe (dock bra kafeteria med bra priser), ja 40 timmars kryssning var onget för mig, gunga för mycket på sånt öppet vatten, usch!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0