Sandra's enkla fiskgratäng
Sandra's enkla fiskgratäng 5-6 port
1 paket vit fisk, jag tog Hokífileér
2 st gula lökar
1 st purjulök
2 st paprikor valfri färg, jag tog grön
2 st burkar champinjoner
1 burk cremé fraiche franska örter
5 dl matlagningsgrädde
Citronsaft
Salt
Peppar & citronpeppar
Dragon
Gör såhär:
Sätt på ugnen på 200 grader.
Skiva löken,purjulöken & paprikorna.
Öppna champinjonerna & blanda med övriga grönsakerna.
Lägg dom i en ugnsform, lägg på bitar av fisken(ganska stora bitar).
Krydda med salt & de två pepparsorterna.
Blanda cremé fraiche & matlagningsgrädde.
Häll på så det täcker grönsakerna & så fisken får vätska på sig.
Droppa på citronsaften & ha på dragon.
Lägg in formen i ugnen, i ca 20 min.
Är klar när fisken är genomstekt & grönsakerna mjuka.
Servera med potatis eller ris.
Vill man ha den lite nyttigare så kan man koka morötter & byta ut potatisen.
Hoppas det smakar!